Autor: Barbara Banaszek Garbowo (Gmina Wierzchowo)
Składniki:
Wykonanie:
Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, natrzeć solą i majerankiem, czosnek pokroić w plasterki, obłożyć mięso, dodać jałowiec i listek, posypać pieprzem.
Odstawić w chłodne miejsce na całą noc.
Na drugi dzień mięso wsadzić do rękawa foliowego, dokładnie zawiązać.
Piec w temp. 190-200°C około 60 min.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Podczas wiecu PiS przeciw m.in. nielegalnej migracji ap
Filmy najlepsze i trafne ...👍👍👍
Maniek
20:03, 2025-10-12
Pijani 17 i 18-latek i akrobacje w samochodzie.
Mają czym się szczyć menlą dają mandaty a tym co powinni to nic nie robią z tym i szczycą się bo dowód zabrali ale podczas bójki żaden pseudo policjanci nie podejdą. Żenada :)
Nieznany
19:34, 2025-10-12
Prezydent: nie będzie zgody na działania, które...
Brawo Panie Prezydencie... nie będzie nam niemiec mówił co mamy robić ...
Sprawiedliwy
20:12, 2025-10-10
Zderzenie pojazdów na trasie Ostrowice - Siecino
Gdzie ci kierowcy mają rozum ...
Ktoś
18:58, 2025-10-04