Autor: Barbara Banaszek Garbowo (Gmina Wierzchowo)
Składniki:
Wykonanie:
Mięso umyć, osuszyć papierowym ręcznikiem, natrzeć solą i majerankiem, czosnek pokroić w plasterki, obłożyć mięso, dodać jałowiec i listek, posypać pieprzem.
Odstawić w chłodne miejsce na całą noc.
Na drugi dzień mięso wsadzić do rękawa foliowego, dokładnie zawiązać.
Piec w temp. 190-200°C około 60 min.
prestashop pozycjono05:58, 16.11.2023
0 0
http://dreamus.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=32046
I absolutely love your blog.. Great colors & theme. Did you build this site yourself?
Please reply back as I'm looking to create my very own website and would love to know where you
got this from or exactly what the theme is named. Kudos! http://woojinlocker.co.kr/bbs/board.php?bo_table=online&wr_id=59240 http://dreamus.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=30718 05:58, 16.11.2023
prestashop pozycjono05:59, 16.11.2023
0 0
http://dreamus.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=32046
I absolutely love your blog.. Great colors & theme.
Did you build this site yourself? Please reply back as I'm looking
to create my very own website and would love to know where you got this from or exactly what the theme is named.
Kudos! http://woojinlocker.co.kr/bbs/board.php?bo_table=online&wr_id=59240 http://dreamus.co.kr/bbs/board.php?bo_table=free&wr_id=30718 05:59, 16.11.2023