Szukaj
Zamknij
Menu
DAJ ZNAĆ
Wiadomości
Sport
Kultura
Biznes
Region
Co? Gdzie? Kiedy?
Kontakt
10 824
Zaloguj się
Zarejestruj się
Wiadomości
Sport
Kultura
Biznes
Region
Co? Gdzie? Kiedy?
Kontakt
Fotorelacje
Praca
Ogłoszenia
Biznes
Co? Gdzie? Kiedy?
Fotorelacje
Historia
Kultura
Na sygnale
Poligon
Polska i świat
Praca
Smaki Powiatu
Sport
Turystyka
Wiadomości
Wideo
Zapytaj
Zdrowie i uroda
Zwierzęta
Smaki Powiatu
Skomentuj
Ogórki krokodylki
,
Ogórki krokodylki - autor: Krystyna Araś - PZERiI w Kaliszu Pomorskim
Skomentuj
Pasztet z cukinii
,
Autor: Zofia Szwajkowska - PZERiL Drawsko Pomorskie
Skomentuj
Kiełbasa w słoiku
,
Autor: Ewa Wadas - PzERii Wierzchowo
Skomentuj
Bigos Mirelli z Garbowa
,
Autor: Mirella - Garbowo
Skomentuj
Zrazy mielone z boczkiem
,
Autor: Jadwiga Miśkiewicz - Kalisz Pomorski
Skomentuj
Oszukany pasztet mięsno-warzywny
,
Autor: Barbara Nagórska - KGW w Mielenku Drawskim
Skomentuj
Mięsiwo peklowane
,
Autor: Wiesława Mackiewicz - Złocieniec
Skomentuj
Kurczak w piwie z boczkiem i cebulą
,
Autor: Karolina Podolska - Drawsko Pomorskie
Skomentuj
Burger Agusi
,
Autor: Daria Brzeźniakiewicz - Drawsko Pomorskie
Skomentuj
Ciasto marzenie
,
Autor: Sylwia Szynal (Drawsko Pomorskie)
Skomentuj
Kotlety rybne w zalewie pomidorowej
,
Autor: Stanisława Antczak (Sołectwo Linowno)
Skomentuj
Chleb na maślance
,
Autor: Iwona i Kazimierz Pokutyńscy (Drawsko Pomorskie)
Skomentuj
Szczecin: paprypączki z uniwersytetu technologicznego - pączki z paprykarzem
,
Recepturę paprypączków przygotowali pracownicy Zachodniopomorskiego Uniwersytetu Technologicznego w Szczecinie. Wytrawny pączek nadziany paprykarzem ma łączyć tradycję z innowacyjnością.
Skomentuj
Pierogi z kapusty świeżej i jajek
,
Autor: Helena Sajchta Świerczyna (Gmina Wierzchowo)
Skomentuj
Szczupak faszerowany
,
Autor: Ewelina Lorek (Sołectwo Linowno)
POKAŻ WIĘCEJ
Ustawienia dotyczące prywatności i plików cookie