Zamknij
REKLAMA

Zupa rybna.

10.16, 26.12.2015 Aktualizacja: 09.09, 06.01.2016
Skomentuj
REKLAMA
Autor: Małgorzata Kozłowska agroturystyka "Ryby Lubie" Lubieszewo

Autor: Małgorzata Kozłowska agroturystyka "Ryby Lubie" Lubieszewo

 

 

Składniki:

  • tuszki ryb (pstrąga, jesiotra i innych dostępnych w danym momencie)
  • włoszczyzna
  • papryka słodka
  • pomidory i koncentrat pomidorowy
  • pieczarki
  • sól i pieprz

 

Wykonanie:

Gotujemy wywar z ryb i warzyw. Dodajemy pozostałe składniki. Na końcu należy zupę przyprawić do smaku.

Reedycja książki pt. "SMAKI POWIATU DRAWSKIEGO" jest wynikiem współpracy i porozumienia Starostwa Powiatowego w Drawsku Pom. a MAGAZYNEM DRAWSKIM.

 

 

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitterTwitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze
REKLAMA

komentarz (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

REKLAMA
0%