Zamknij
WAŻNE!

Kiełbasa w słoiku

Tomasz JasykTomasz Jasyk 09:06, 12.07.2025 Aktualizacja: 09:09, 12.07.2025
Skomentuj

Autor: Ewa Wadas - PzERii Wierzchowo

 

Składniki:

  • 1 kg surowego mięsa
  • 2 łyżki majeranku pieprz i sól do smaku
  • 1 szklanka wody
  • 5 ząbków czosnku

 

Sposób przygotowania:

Mięso pozbawić ścięgien, zmielić przez maszynkę o dużych oczkach. 

Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać wraz ze wszystkimi przyprawami do mięsa.

Wszystkie składniki dokładnie wymieszać, przełożyć do słoików i gotować dwie godziny pierwszego dnia i dwie godziny drugiego dnia.

 

 

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

0%