Autor: Stefania Wyrzykowska - KGW „Suliszewianki”
Wszystkie składniki zalewy zagotować
Kawałki wyfiletowanej ryby obtoczyć w mące, jajku, a następnie w bułce tartej i usmażyć na oleju.
Do zalewy dodać cebulę, keczup, koncentrat pomidorowy.
Przełożyć warstwowo do naczynia rybę i sos do wykończenia produktów.
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Modernizacja parku za niemal 9,5 mln zakończona
Trza wincy betona. Betonem i ledami cywilizancja stoja. I parking na środku.
Adamus
14:20, 2025-11-01
Modernizacja parku za niemal 9,5 mln zakończona
wygląda spoko ... ale za taką kwotę to myślę że są inne bardziej potrzebne realizacje do spełnienia ... za czasów komuny takie rzeczy robiło się w czynie społecznym ... 🤣🤣🤣😐
ktoś
07:46, 2025-10-31
Modernizacja parku za niemal 9,5 mln zakończona
A fontanny działają? Gdyż podejrzewam że na okres letni będzie awaria
Klemens Moranka
20:33, 2025-10-30
Podczas wiecu PiS przeciw m.in. nielegalnej migracji ap
Filmy najlepsze i trafne ...👍👍👍
Maniek
20:03, 2025-10-12