Zostało mało czasu!
0
0
dni
0
0
godzin
0
0
minut
0
0
sekund
Spraw bliskim radość
zanim będzie za późno!
Kup prezent
Zamknij
PILNE!

Dodaj komentarz

Zrazy mielone z boczkiem

Tomasz Jasyk Tomasz Jasyk 08:05, 07.06.2025 Aktualizacja: 09:53, 24.10.2025
Skomentuj

Autor: Jadwiga Miśkiewicz - Kalisz Pomorski

 

Składniki:

  • 30 dag mielonego mięsa
  • 2 ogórki kiszone
  • 10 dag boczku wędzonego
  • sól i pieprz
  • ząbek czosnku
  • bułka tarta
  • jajko
  • olej do smażenia

 

Sposób przygotowania:

Mięso doprawić solą i pieprzem. Dodać czosnek, jajko i bułkę.

Ogórek i boczek pokroić w drobną kostkę.

Porcję mięsa spłaszczyć i na środek nałożyć ogórka i boczek.

Zlepić mięso tak, aby farsz był w środku zraza.

Smażyć na oleju.

Podawać z ziemniakami.

 

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
Nie przegap żadnego newsa, zaobserwuj nas na
GOOGLE NEWS
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarze (0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

OSTATNIE KOMENTARZE

0%